Studii de caz

E-ON Moldova

Proiectare şi execuţie sistem de cablare structurată date-voce.

CEZ România

Migrarea serverelor fizice existente în mediu virtual, centralizarea politicilor de backup, consolidare storage, consolidare LAN, consolidare DR.

Scop proiect:

Analiză detaliată a soluției de virtualizare, migrarea serverelor fizice existente în mediu virtual, centralizarea politicilor de backup, consolidare storage, consolidare LAN, consolidare DR.

Produse ofertate:

Hardware: IBM xserver 3850, IBM Storage expansion EXP5000, IBM SAN MDS9124, echipamente CISCO
Software: VMware ESX 4.1

Servicii ofertate:

Analiză detaliată soluție virtualizare
Instalări / configurări / extinderi echipamente de tip server, stocare, SAN
Instalări / configurări echipamente LAN/WAN
Migrare mașini fizice în virtual
Implementare politici backup soluție de virtualizare
Realizare Global mirroring între 2 site-uri

Teste operaționale:

Tuning soluție de virtualizare
Instruire

Complex Palas Iași

Ansamblul arhitectural PALAS, dezvoltat de compania IULIUS GROUP în Iași, introduce conceptul „lifestyle center” pe piața de „mixed-use developments” din România.

PALAS integrează în acest complex urbanistic unic spații comerciale, hoteliere, birouri clasa A, apartamente, parcare subterană cu circa 2.500 de locuri și o grădină publică.

Ansamblul se desfășoară pe o suprafață total construită de aproximativ 320.000 mp și presupune o investiție de peste 260 milioane de euro.

Serviciile excelente de consultanță, proiectare, implementare și mentenanță în domeniul instalațiilor electrice de curenți slabi, a tehnologiilor IT hardware și software din cadrul proiectului Palas au fost realizate de Focality. Gama de competențe profesionale consolidată în echipa Focality a asigurat certitudinea unor soluții performante și eficiente pentru beneficiarul acestui proiect ceea ce a dus la propulsarea firmei Focality în rândul partenerilor de încredere în dezvoltarea marilor proiecte de acest gen din România.

Proiectul PALAS a fost premiat, în anul 2007, la Cannes, în cadrul Târgului Internațional de Retail și Real Estate MAPIC, la categoria „Best Retail Development over 20.000 sqm”.