Parteneri

Cisco este liderul mondial în echipamente şi soluţii pentru reţele de comunicaţii, ce transformă modalităţile în care oamenii interacţionează, comunică şi colaborează.

Vizitează site-ul

BM_SBP_Mark_Neg_RGB

IBM este cel mai mare furnizor IT din lume, cea mai inovativă companie la nivel mondial. Ca lider IT, soluţiile şi serviciile IBM pătrund în toate domeniile: servicii financiare, sănătate, guvern, automobile, telecomunicaţii, educaţie.

Vizitează site-ul

SAP este în centrul revoluției tehnologice de astăzi. Ca lider de piață în domeniul soluțiilor software de business, SAP ajută companiile de orice dimensiune să diminueze efectele negative ale complexității și generează noi oportunități de creștere și inovare, aflându-se în permanență înaintea competiției.

Vizitează site-ul

Rapid7 este un furnizor de top de soluții de securitate și analiză de date care ajută organizațiile să implementeze o abordare activă și bazată pe analiză a securității cibernetice.

Vizitează site-ul

VMware este liderul de piață în domeniul softurilor de virtualizare ajutând organizațiile să inoveze și să prospere prin optimizarea operațiunilor IT. Prin virtualizarea infrastructurii – de la centre de date până la dispozitive mobile în cloud – VMware permite departamentelor IT să furnizeze servicii pe orice dispozitiv, oricând și oriunde

Vizitează site-ul

Oracle este compania globală cea mai deschisă, integrată si completă de software si sisteme hardware pentru afaceri.

Vizitează site-ul

Check Point Software Technologies este liderul mondial in securizarea internetului. Asigurarea securitatii si disponibilitatii comunicatiilor din Internet si a datelor critice a fost si continua sa fie viziunea noastra. Ne dedicam nevoilor reale ale clientilor si dezvoltarii de solutii de securitate noi si inovative care redefinesc peisajul de securitate.

Vizitează site-ul

Corinex Communications Corp. furnizeaza tehnologii si servicii de consultanta de business in sectorul energetic. Dezvoltam si producem solutii complexe pentru proiectele de infrastructura Smart Metering si Smart Grid, cu focus principal pe comunicatiile BPL (Broadband over Powerline)

Vizitează site-ul

In calitate de membru al familiei de business Dell Technologies, Dell EMC are un rol esential in furnizarea infrastructurii esentiale pentru ca organizatiile sa isi construiasca viitorul digital, sa transforme mediul IT si sa protejeze informatia, cel mai pretios activ. Dell EMC permite clientilor nostri sa isi transforme business-ul digital prin utilizarea de solutii de cloud si big-data, construite pe o infrastructura de top, servere, medii de stocare si tehnologii de cybersecurity.

Vizitează site-ul

Fortinet furnizeaza produse de top pentru securizarea retelei si a informatiilor, precum si produse pentru access securizat ce isi impart informatiile si lucreaza impreuna pentru a forma un corp comun denumit Cooperative Security Fabric. Aceasta structura unica combina procesoarele de securitate, un sistem de operare intuitiv si informatiile de combatere a amenintarilor pentru a oferi securitate, performante exceptionale, vizibilitate si control mai dezvoltate, in acelasi timp necesitand o administrare cu un nivel scazut de greutate.

Vizitează site-ul

Viziunea noastra este sa creeam tehnologii care sa imbunatateasca viata tuturor, oriunde ar fi – orice persoana, organizatie si comunitate de pe glob. Asta ne motiveaza si ne inspira sa facem ceea ce facem. Sa inventam si sa reinventam. Sa creeam experiente care sa uimeasca. nu ne vom opri pentru ca tu nu te vei opri. Iti vei reinventa munca. Joaca. Viata. Cu tehnologiile noastre iti vei reinventa lumea.

Vizitează site-ul

Calatoria noastra a inceput in 1984 devenind curand cea mai mare companie producatoare de pc-uri din China. In 2004 ne-am redenumit Lenovo. In prezent suntem cel mai mare vendor de PC-uri din lume. Portfoliul nostru include: statii de lucru, servere, solutii de stocare, software de management IT, televizoare smart, tablete, telefoane inteligente si chiar aplicatii. Prin inovatie continua le oferim clientilor nostri sansa sa inspire pe oricine din jurul lor.

Vizitează site-ul

SAS este una dintre cele mai mari societăţi producătoare de programe software din lume.

Vizitează site-ul

Veeam Software este o companie privată de tehnologie ce dezvoltă software de management de backup, disaster recovery și virtualizare pentru mediile virtuale VMware și Hyper-V.

Vizitează site-ul

Ivanti a luat ființă din unirea companiilor LANDESK și HEAT Software în Ianuarie 2017 cu misiunea clară de a le oferi organizațiilor șansa să dețină controlul asupra livrării de servicii, să aibă procese de service management simplificate, să dobândească vizibilitate în timp real pe servicii și infrastructură, să „orchestreze” interacțiunile dintre oameni, procese și tehnologie pentru a atinge performanța.

Vizitează site-ul

CAS CRM este o companie membră a grupului CAS Software AG.
CAS CRM oferă soluții inovative de tip xRM gândite pentru nevoile companiilor medii. Mai mult de 30 de ani de experiență și mii de proiecte în întreaga lume ne-au dat o experiență valoroasă, datorită căreia înțelegem care sunt nevoile clienților noștri. Am proiectat produsele și serviciile noastre pentru a satisface aceste nevoi și pentru a permite o implementare rapidă – susținută bineînțeles de rețeaua noastră de parteneri certificați.

Vizitează site-ul