Soluții Infrastructură

Competențe disponibile

Auditare
Analiză / Consultanță

Design / Proiectare
Implementare soluții

Suport Tehnic Hardware & Software
Consultanță Post-implementare

Servicii de Mentenanță.

Mesagerie și comunicații unificate

Integrarea mijloacelor de comunicare, dispozitivele și canalele de date într-un sistem unitar.

Procesul de organizare a resurselor HW și SW prin care toate mijloacele de comunicare, dispozitivele și canalele de date sunt integrate într-un sistem unitar pentru a permite utilizatorilor să fie în legătură cu oricine, oriunde s-ar afla în timp real.

Securizare sisteme informatice HW / SW

Implementarea sistemelor de management al securității informației.

Implementarea sistemelor de management al securității informației conform standardelor și livrarea unei soluții arhitecturale proiectate astfel încât administratorii să poată identifica vulnerabilitățile și încălcarea politicilor de securitate ale organizației.

Infrastructura rețele date-voce

Cablarea structurată realizează suportul de comunicaţie din interiorul unei clădiri.

Cablarea structurată realizează suportul de comunicaţie din interiorul unei clădiri şi furnizează o platformă universală peste care se poate construi apoi orice sistem informaţional. Cu o infrastructură de cabluri flexibilă, un sistem de cablare structurată poate oferi suport pentru servicii multiple precum voce, date, video şi multimedia fără a ţine cont de producătorul elementelor înglobate în sistem.

Virtualizare servere – VMWare

Cea mai bună opțiune atunci când se dorește optimizarea infrastructurii IT

Soluțiile virtualizare servere, utilizând aplicații VMware sunt cea mai bună opțiune atunci când se dorește optimizarea infrastructurii IT, reducerea costurilor, simplificând managementul proceselor. Prin utilizarea unui număr considerabil mai mic de servere și a unor tehnologii bazate pe Business Continuity și Hazard Recovery soluția de virtualizare a serverelor permite tranziția către un sistem informațional mult mai performant și de actualitate.

Centre de date

Centrele de date Focality menţin la standarde înalte integritatea şi funcţionalitatea mediului de calcul.

Centrele de date furnizate de Focality menţin la standarde înalte integritatea şi funcţionalitatea mediului de calcul pe care îl găzduiesc. În eventualitatea în care un sistem devine indisponibil, operaţiunile companiei pot fi afectate sau oprite complet, de aceea Focality, oferă infrastructură sigură pentru operaţiuni IT astfel încît să minimizeze orice şansă de întrerupere.
Principalele procese care constituie coloana vertebrală a oricărui centru de date sunt: procesare, stocare, securizare și back-up.

Instalații electrice de curenți slabi

Competențe disponibile

Consultanță
Proiectare

Execuție
Testare

Mentenanță

Retele de cablare structurată date-voce

Coloana vertebrală a unei infrastructuri de comunicații, pentru clădiri, sedii de firme, instituții, care permite conectarea oricărui tip de echipament la reţea (calculator, telefon, fax, imprimantă cu port de LAN, etc.)

Sisteme detecție / alarmare efracție și incendiu

Protecție personală, patrimonială, a ta sau a afacerii tale față de factori umani sau evenimente fortuite, reducerea cuantumului poliței de asigurare cât și a costurilor de recuperare în urma evenimentului.

Sisteme supraveghere video

Beneficiile aduse de oferta noastră se materializează prin micşorarea timpului de răspuns în situații de criză, minimizarea posibilelor pierderi materiale și de vieți umane, optimizarea costurilor ce țin de securitatea personală și a bunurilor, identificarea ușoară a suspecților, un control mai bun al angajaților, sentimentul de siguranță sporit.

Control acces – videointerfonie

Soluții de restricționare și control al accesului în diferite zone de interes (sedii de firmă, depozite, parcări, clădiri de birouri, hoteluri), oferind și următoarele facilități: pontajul angajaţilor, istoricul de acces, identificarea vizuală, limitarea precisă a accesului în spațiile de maximă securitate.

Videoconferință și adresare publică

Asigură o comunicare facilă atât în ceea ce privește ședințele de lucru intre membrii organizației cât și difuzarea mesajelor de interes public în spații comerciale, instituții publice, cabinete medicale, sedii de firmă.