Istoric

Descoperă principiile după care ne ghidăm

1993

Ia fiinţă RADIX Company SA la Iaşi, având ca domeniu principal de activitate furnizarea de servicii şi soluţii informatice integrate.

2003

RADIX Company dezvoltă o cifră de afaceri de peste 9 milioane de euro, fiind unul din cei mai importanţi jucători din nord-estul României, având ca parteneri de afaceri nume ca: Oracle, Microsoft, IBM, HP, DTK Computer, SAP.

2008

Se înfiinţează în luna martie RADIX Communications, în urma amplificării și diversificării profilului activităţii, prin dezvoltarea unei echipe dedicate proiectelor de cablare structurată și transmisiuni de date folosind diferite tehnologii și suporturi fizice.

2009

RADIX Communications depăşeşte cifra de afaceri de 1 milion de euro după mai puţin de un an de activitate. RADIX Communications obține autorizările IGSU și IGPR pentru proiectare, instalare și întreținere a sistemelor și instalațiilor de semnalizare, alarmare și alertare în caz de incendiu și împotriva efracției.

2010

RADIX Communications contractează lucrări importante de proiectare, execuție și mentenanță pe sisteme și instalații electrice de curenți slabi, oferind servicii complete în acest domeniu.

2012

Radix Communications devine FOCALITY, o companie care își concentrează toată expertiza pentru a furniza clienţilor săi soluţii eficiente, customizate și cu un grad ridicat de calitate.